Senzasian Group

HVEM ER VI?

Senzasian Group er en passioneret Bubble Tea virksomhed drevet fra Aarhus.
Virksomheden blev stiftet i 2019 og drev til at starte med en mad-container ved Aarhus Ø det første 1,5 år.

Siden da har virksomheden altid haft interesse for mad og drikke. En passion som stadig er dybt indgroet i virksomheden.

Interessen for drikkevarer heriblandt den populære drik bubble tea fra Taiwan, har været en bibeskæftigelse mens madvognen i Aarhus kørte på fuld drøn.

Bubble Tea har altid været et spændende produkt for os at arbejde med.
Drinken smager fantastisk, og man kan mixe og blande så det passer til alle smagsløg.

Et skift fra streetfood til engros og detailhandel via vores webshop har åbnet dørene for en ny branche, fyldt med farver og masser af smag.
Vi er super glade for at der nu kan arbejdes på fuld knald, og mere dybdegående med bubble tea og boba fællesskabet.

Alle produkter på vores webshop testes og afprøves inden de bliver en del af sortimentet. På denne måde sikrer vi at vores kunder får en oplevelse af høj kvalitet, også sælger vi selvfølgelig heller ikke noget vi ikke selv synes om.

Der er sat en mission om at blive Danmarks største leverandør af bubble bea og andre spændende drikkevarer. Vi har på kort tid skabt en profil blandt flere bubble tea butikker i Danmark. Vores strategi ligger stærkt op af de samarbejdspartnere, som vi på daglig basis kommunikerer med.

Vores partenere er tal stærke indenfor bubble tea fællesskabet. Vi er de eneste i Danmark som sælger Bubble Tea Scandic produkter online. Et samarbejde vi er stolte over at have fået sat i gang. Samarbejdet skal bidrage og løfte boba fællesskabet i skandinavien.

Herefter vil virksomhedens vision blive at være førende inden for bubble tea branchen, og skabe kreative produkter til hele verden.

Skulle du have spørgsmål eller henvendelser, så kan du til enhver tid kontakte os HER.

Med venlig hilsen
Senzasian Team

 

Liquid error (templates/page line 9): Error in tag 'section' - 'featured-products-subsection' is not a valid section type